Vissza / Kultúrcirkáló / Életmód / Street Fashion – Kata
IMG_4546

Street Fashion – Kata

Mi a STREET FASHION?
Sokan mondják, hogy nem találnak arra megfogalmazást, hogy mit is jelent a street fashion. Ez azért van, mert nehéz lenne egy definíciót mondani az “utcai divatra”, mert valójában mindenkinek mást jelent: számomra a jó street fashion rovatban olyan személyek szerepelnek, akik öltözködésükkel és kisugárzásukkal magukra vonzzák a tekinteteket, és inspirációt adhatnak külső személőinek.

IMG_4552
Kata (SZIE – gazdálkodás és menedzsment)

Ha valami biztos, akkor az az, hogy ebben a búra olvasztó melegben az ember szívesebben szabadulna meg ruháitól, minthogy magára aggassa azokat – viszont ha nem akarunk egy lehetséges rendőri eljárás főszereplői lenni, továbbá rengeteg bámészkodó tekintetet magunkon érezni, kénytelenek vagyunk a nudizmus gondolatát elhessegetni.

Novotny Katát (21) egy laza, de csinos öltözékben találtuk meg. A hétköznapokon ezt a stílusirányt képviseli – az elegáns, de kényelmes öltözéket részesíti előnyben. Szívesen hord szoknyát, és élénk színeket magán, ha pedig táskáról és cipőről van szó, akkor az esetek többségében feketét választ.

Kata innen öltözködött:

Felső: Bershka
Szoknya: Stradivarius
Cipő: Högl
Táska: Zara
Szemüveg: Takko
Nyaklánc: ajándék
Karkötő: Claire’s

  • IMG_4526
  • IMG_4533
  • IMG_4541
  • IMG_4546
  • IMG_4552

A cikk szerzője Szekeres Brigitta

I'm writing - always, everywhere, anything.

Esetleg nézd meg ezt is:

MatthewCox_05

Hímzett valóság

  Először, amikor belebotlottam, egyből József Attila mindenki által jól ismert Óda című verse jutott ...