Vissza / Kultúrcirkáló / Életmód / Divat / Milyen fürdőruhát válasszak?
5-Jolidon-Swimwear

Milyen fürdőruhát válasszak?

Idén nyáron az is divatos fürdőruhát szerezhet be magának, aki az egyszerű, visszafogott darabokat szereti, és az is, aki az extrémebb, feltűnőbb viseletek híve. A legnépszerűbb színek és minták közé a pasztell, a neon, a virágmintás, az indián mintás, továbbá a két részből álló fürdőruháknál a különböző színű felső- és alsó rész tartozik.

Bikini: a bikini egy klasszikus darab. Előnye, hogy most már elég sok felső és alsó forma van, amiben mindenki találhat kedvére valót. Hátránya, hogy vannak nagyon kényelmetlen darabok, illetve nagyon sokat mutatnak, de ez természetesen nem mindenkinek jelent problémát. Forma szerint legkelendőbb a klasszikus bikiniforma, a pánt nélküli, és a rojtos, ami már tavaly nyáron is hódított.

Egyrészes fürdőruha: szerencsére egyrészes fürdőruhából is bőven akad választék. Előnye, hogy nagyon csinos darabokat találni ebből a fajtából is, és akinek tökéletes az alakja, egy ilyennel olykor még jobban kihangsúlyozhatja, mint egy bikinivel. Hátránya, hogy sokat takar, tehát napozásra nem kifejezetten alkalmas, és persze a toalettre menni sem egy élmény ebben.

Trikini: a bikini és az egyrészes fürdőruha közti átmenet. Aki nincs kibékülve a bikinivel, de az egyrészesnél mégis többet szeretne mutatni magából, annak a trikini lehet a megfelelő választás. Előnye, hogy kihangsúlyozza a csinos deréktájat, hátránya, hogy nem feltétlenül úszásra alkalmatos, és nagyon furán lehet benne barnulni.

Amire még érdemes figyelni fürdőruha vásárláskor: fürdőruhában általában strandra mennek az emberek, nem pornófilm forgatásra – ennek fényében illik nem egy szál semmiben tengődni. Extravagánsabb darabot csak az merjen bevállalni, aki biztos benne, hogy nem hozza zavarba a szokásosnál is több bámészkodó szempár.

Aki kisebb kosármérettel rendelkezik, annak előnyös a szivacsos, illetve a push-up-os felsőrész választása, abban az esetben, ha növelné szeretné az esztétikai élményt – is.

Gondoljuk végig, hogy pontosan mire is akarjuk használni fürdőruhánkat: ha napozásra, akkor nem érdemes egyrészest venni, ha úszásra, akkor a trikinit felejtsük el, ha nagyon szégyenlősek vagyunk, a bikini nem ajánlatos viselet. A lényeg az, hogy olyan fürdőruhát válasszunk, amiben nem fogunk feszengeni, rendeltetésszerűen tudjuk használni, és amiben csinosnak érezzük magunkat.

A cikk szerzője Szekeres Brigitta

I'm writing - always, everywhere, anything.

Esetleg nézd meg ezt is:

IMG_3732 másolata

Street fashion – Zsuzsanna

Mi a STREET FASHION? Sokan mondják, hogy nem találnak arra megfogalmazást, hogy mit is jelent ...