Vissza / Médiaajánlat

Médiaajánlat

Mit kínálhat önnek az Arts Online?

Idén március 26-án indítottuk online magazinunkat, azzal a céllal, hogy mintegy alulról szerveződő mozgalomként lehetőséget teremtsünk a pályakezdő újságíróknak a megfelelő gyakorlat megszerzésére. Ebben a Szegedi Tudományegyetem teljes támogatását élveztük, de mindemellett függetlenségre és önállóságra törekedtünk. Azóta közel harmincfősre bővült csapatunk azt tapasztalta, hogy lelkes olvasótábor kezd kialakulni magazinunk körül.

Ez többek közt annak köszönhető, hogy a nálunk a fiatalok számára készült tartalmakat valóban fiatalok írják. A másik ok is igen egyszerű: a nálunk publikálók büszkén terjesztik és osztják meg munkáikat, és az azokat megtekintők később megragadnak az oldalon.

Arts Online nem hírportál, ahol száraz tények és kétsoros hírek áradata kábítja el az idelátogatókat. A mi profilunk az online magazin, ahol tartalmas és minőségi cikkekből válogathatnak a látogatók. Ezért a nálunk olvasók jóval több időt töltenek el egy-egy cikk elolvasásával, vagy az oldalon történő böngészéssel. Így egy hírportálhoz viszonyítva sokkal több ideig vagyunk képesek aktív reklámfelületként működni. A felület biztosítása mellett a reklámok (állókép, vagy banner)  elkészítését is vállaljuk.

 Konkrét hirdetési szándékkal keressen meg minket az info@artsonline.hu-n.