Vissza / Mozibáró / Ki verte szájba a vetési varjút? – Heti mozipremierek
maxresdefault (9)

Ki verte szájba a vetési varjút? – Heti mozipremierek

Űzött vadak és barom állatok Afganisztántól Toszkánáig.

Agyas és agyatlan

Sacha Baron Cohen legújabb beteg vígjátékában egy menekülő szuperügynök (Mark Strong a Suszter, baka… és a Kingsman után ismét kémszerepben) sutyerák focihuligán testvérét személyesíti meg.

 

Blue Lips

Hat különböző helyről érkező ember héderel egy pamplonai lakásban

 

Egy háború

Egy Afganisztánban szolgálatot teljesítő dán katonai különítmény parancsnoka, hogy embereit mentse, olyan döntést kénytelen hozni, aminek következményeit nemcsak neki, hanem családjának is el kell viselnie. A Saul fia mellett ezt a drámát is jelölték a legjobb idegen nyelvű film Oscarjára.

 

Minden út Rómába vezet

Sarah Jessica Parker nyaralni megy tinédzser lányával, ahol egész véletlenül újra összefut egy régi szerelmével, aki történetesen olasz és hát hol máshol, mint az istenverte Toszkánában! Aki az egészet filmre rögzítette: Pohárnok Gergely.

 

Queen – A Night in Bohemia

A Queen legendás 1975-ös londoni koncertje, plusz egy huszonöt perces dokumentumfilm. (Szegeden március 14-én vetíti a Belvárosi mozi.)

 

Szívecskéim

A színházrajongó tanár bácsi összejön egy gyönyörű színésznővel, de mivel ez nem a Sztárom a párom, ezért Pedomaci is bekopogtat az ajtón az tinilány képében. Francia romkom Woody Allen és Nabokov nyomában.

 

Zootropolis – Állati nagy balhé

Nyuszilány és Róka koma együtt nyomoznak egy eltűnt vidra után, azonban szép lassan kiderül, hogy a nagyvadak összeesküvést szőttek a Futrinka utcában. Disney mese beszélő állatokkal.

A cikk szerzője Tóth Iván

Mozibuzi vagyok. Egyéb perverzióimat hagyjuk!

Esetleg nézd meg ezt is:

hail-caesar-george-clooney-1

Dicsőség és kondi – Heti mozipremierek

Római császár, Egyiptom… Komolyan, már csak Asterix és Obelix hiányzik!   Ave, Cézár! Josh Brolin ...