Fontos a diszkrét szállítás az erotikus boltoknál

Fontos a diszkrét szállítás az erotikus boltoknálEgyre többen vannak, akik erotikus segédeszközöket használnak, vásárolnak. Ugyan egyre népszerűbbek ezek a kiegészítők, mégis nagyon fontos a kereskedők számára, hogy diszkréten csomagolják, szállítsák ezeket a termékeket.

Hiába használnak különböző erotikus segédeszközöket egyre többen, ez nem jelenti azt, hogy a környezetükkel ezt tudatni is szeretné mindenki. Gondoljunk csak bele abba, hogy hányszor kaptunk kézhez csomagot úgy, hogy az eredeti csomagolásban volt, csak egy papír volt ráragasztva, de jól látható volt, hogy mit is rendeltünk. Egy fúrógépnél ez nem probléma, de nem mindenki érzi jól magát, ha a futár átnyújt neki egy olyan csomagot, amiben jól láthatóan pl. egy vibrátor található.

A diszkrét szállítás egy szexshop esetén elengedhetetlen. Mindenki bátran rendelheti a csomagot akár a munkahelyére is, semmi nem fog arra utalni, hogy mi is van benne. Persze nem csak a munkahelyre történő rendelés lehet kellemetlen valakinek, hanem az is, ha a szomszéd látja, hogy mit rendelünk. A diszkrét szállítás, csomagolás ezt a problémát is megoldja. Nem csak a diszkrét szállítással lehet a vevők kedvére lenni, hanem azzal is, ha lehet csomagautomatába kérni a csomagot. Itt mindenki akkor és úgy veheti át a megrendelését, ami nem számára a legjobban megfelel. Csomagautomatánál egyáltalán nem kell kellemetlen helyzetektől tartani, akár akkor is át lehet venni a csomagot, amikor senki nincs a közelben.