Vissza / rézkecskegyorsító / Játék / Fireside Gathering Szeged vol.II
DSCN3290

Fireside Gathering Szeged vol.II

Második alkalommal került megrendezésre a Fireside Gathering Szegeden, február 27-én, szombaton. A Putóczky testvérek egy nagy játszóteret alakítottak ki a Hearthstone fanoknak a Szent-Györgyi Albert Agora belsejében. 96 versenyző, 64 tapasztaltabb és 32 kezdő játékos küzdhetett meg egymással.

DSCN3294

Az esemény kezdetekor már szép számmal jelentek meg a HS arcok, és egyre csak gyűlt a tömeg. Kivetítőn lehetett nézni egy-egy meccset illetve twitch-en lehetett követni a versenyt, ahol Mr. Uristeeen magyar streamer kommentálta az egyes mérkőzéseket. Volt közös Arénázás, ahol majdnem befigyelt a 0-3 rendőrség, de persze az egész vicc volt, mert Wispet Arénába betegség harcba vinni. Igazán kitettek magukért a fiúk a decemberi versenyhez képest, volt nyereményjáték, kvíz, fotó sarok Dr. Boom-mal és konzolokon is lehetett játszani. A szervezők 3 havonta szeretnének ilyen versenyt Szegeden, elmondásuk szerint a közeljövőben más játékok felé is szeretnének nyitni. A Legendary Cup-ot „Hulkeinstein” nyerte, aki az előző rendezvényen is összekombózta az első helyet. Az eredményhirdetés után koránt sem volt vége a mókának, a Bohém Tanya pincéjében kezdődött az after party. Szerencsére nagy Tavern Brawl-ra nem került sor, mindenki nyelte a nedűt, mintha személyesen Brewmaster csapolta volna. Bátran kijelenthetjük, hogy nem csak Szeged várja türelmetlenül a következő  eseményt.

A cikk szerzője Bokor Gergő

Esetleg nézd meg ezt is:

Billings

Smart City, az okos város

“Az okos, vagy élhetőbb város olyan települést takar, mely a rendelkezésre álló technológiai lehetőségeket (elsősorban ...