Vissza / empéhárom / Az Over My Dawn új klipje JászTexasból
12189044_965877966804953_7349823742938369617_n

Az Over My Dawn új klipje JászTexasból

Vér, suttyóság és deathcore a magyar Texasból.

A szolnoki székhelyű, de szegedi kapcsolódással is bíró deathcore banda, az Over My Dawn ma engedte rá az információs vadnyugatra új dalát és klipjét, a JászTexast. A két énekessel dolgozó együttes –aminek egyik gitárosa egykori munkatársunk, Kövecses Evelin- az elmúlt évben jelentős tagcseréken és radikális stílusváltáson esett át, utóbbi főleg a szövegen érezteti hatását. Az OMD tagjai ezúttal a sarokba dobták az érzelmeket és átadták magukat a bennük lakó trógernek. Ha azt gondoljátok, hogy ez most egy lehúzó kritika akart lenni, akkor olvassátok el, mit gondol minderről maga az együttes:

“A dalt a gyulai No Silence stúdióban rögzítettük, a videót pedig a Proving Ground Pictures készítette.

A tökünk kilett ezzel a szartaposással, amit a színtér produkál. Mindenki próbál megfelelni mindennek, mindenki valaminek akar látszani, ami igazából nem is. Mindenki menő, csak mi nem. Szóval elegünk lett, és most olyan messze rúgjuk ettől a közegtől magunkat, amennyire csak tudjuk… Tessék, suttyók vagyunk, és szarunk mindenre, kár volt tagadni egy percig is – lehet köpködni.

Kellemetlen bevallani, de mi magunk is túl sok figyelmet fordítottunk rá eddig, hogy ott lehessünk, ahol a többi menő banda, de aztán persze abszolút beletört a bicskánk. Folyamatos tagcserék, próbaterem hiány, sorolhatnám. Eddig például értelmes szövegeket írtunk, alig volt, aki odafigyelt. Zavaró.

Úgy néz ki ezek a dolgok kellettek ahhoz, hogy elhatározásra jussunk: vagy sikerül a jövőre megjelenő nagylemezzel lépnünk egy nagyot, vagy abbahagyjuk az egészet a picsába, és máshoz kezdünk, ki-ki a maga útján. Viszont ezzel a nagylemeznyi oltással még egész biztosan megszórjuk az országot. Itt az első fejezet.”

Na, akkor itt a klip, ami bebizonyítja, hogy a redneck exploitationnak nemcsak az USA mélydéli fertályán van létjogosultsága, hanem a nem kevésbé sivár és kies Alföldön is.

A cikk szerzője Tóth Iván

Mozibuzi vagyok. Egyéb perverzióimat hagyjuk!

Esetleg nézd meg ezt is:

abr

Karácsonyi hangulat, kicsit másképp!

Karácsony. Mindenkinek más jut róla eszébe, viszont, ha azt mondom zene, akkor mindenkinek ugyanazok az ...